söndag 10 maj 2009

Altanen del 3

SlapphörnaHär står krukorna o väntar på Blomstertobak, Rabatteternell, Lavendel o Luktärter. I den härligt gungande stolen är det skönt att ligga o slappa med en tidning o ett glas iste´.

I vårat lilla fågelbad står Grodprinsen! Snäckor o stenar från olika semesterresor. Här brukar även barbiesar, små hästar o duplogubbar ta sig ett dopp varma sommardagar! :)


Vi älskar verkligen att vara ute på sommaren. Även om vi har en liten radhustomt försöker vi "skapa rum" eller hörnor, som det mer blir i vårt fall. :)

I den här hörnan brukar vi ha stora blommande växter i krukor. Gärna något som slingrar sig upp i buskarna o ger färg o doft.

Stolen här är härligt gungande. Skön att ligga o sola i tidig eftermiddag. Eller att ligga o slappa i o läsa en stund lite senare mot kvällen.

Visst får man lite försommarkänsla de här dagarna solen värmer så skönt!


Vill förtydliga ang mitt vitmålande i tidigare inlägg :)
Det här är ett projekt på lång sikt, inte över helgen eller så.
Även om jag skulle vilja skulle det inte hinnas med med 5 barn som vill hjälpa till!

Ha det gott allihopa!

Kram Jeanette

2 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Vilken härlig hörna. Åh vad du fixar på din tomt. Vi har oxå en liten plätt, men den har jag inte fixat till. Har funderingar på hur jag ska mysa till den. Ska ta och måla planket i år i alla fall.

Hi,hi...hinner du inte måla allt det där på en helg...= )... det är ju underbart att ha små händer till hjälp = ). Härliga rinningar och då får du ju vitt ÖVERALLT!!! Nä, man får ta en sak åt gången.

Ha det bra och sköt om dig!
Kram l-l

VITA NYANSER sa...

Vilka snygga zinkburkar du har här nedan, och kopparna, varje gång på Rusta håller jag i dem, men tänker att det är onödigt då jag har kaffekoppar, jag BEHÖVER INTE ett gäng till...man nästa gång så kanske de åker med hem, det ser så snyggt ut där de står på din hylla.

Kram L-L