måndag 7 september 2009

Inspiration

På våren o sommaren tar jag fram vita gardiner o det mesta blir vitt o ljust.
Till hösten vill jag ha lite mer murrigt o ombonat.
Då tar jag fram mer svart o grått o gardinerna i köket blir svarta.

Fick en så inspirerande kommentar jag bara måste upplysa er om!! :)

"Så vill jag måla storarummet vitt och ha en svart klädsel till soffan med samma New England-kuddar fast svartvita. Sy nytt fodral till fotpallen i vitt med en grå skinnfäll på och en stor grovflätad korg med filtar i. borden ska målas vita "

Visst låter det så snyggt så man vill göra om !!!

Kram Jeanette

6 kommentarer:

Idyll och Inspiration sa...

Hej jeanette! Visst är det så att man vill gosa till det lite extra på hösten med kjus och lite andra färger även om basen är fortfarande vit. Är också ett lite julfreak som du och längtar efter att julsakerna ska komma in.

ha en bra vecka kram tessan

Makena sa...

HAHAHA! Angående julinlägget nedan alltså...Du är galen!! ;-)

Jag har sommar fortfarande och sprang senast idag omkring i skorts och T-shirt :)

Kramis!

VITA NYANSER sa...

Svart är supersnyggt i inredning. Här hänger de vita tunna gardinerna kvar, hm, vet inte riktigt vad jag ska ha, de får nog hänga ett tag till. Idag har jag varit ut på roligheter = ). Var på min gamla gymnasieskola som håller på att tömmas, fick med mig några skåp och lite mer saker. Tyvärr var det mycket urplockat, men lite blev mitt. Jag pratade mycket snällt med den goa vaktmästaren som visade mig runt, ska hämta någon mer grej någon annan dag. Ska till en till skola på onsdag = ), det är som en skattkista att få gå in och kika i alla gamla vrår... Synd bara att jag inte var där i tid i maj, det har kastats jättemycket, eller tur....vi har ju inte plats, men måste ta hand om dessa möbler = )....Jag har nog lite mani....

Ha det bra!
Kram l-l

Jenny sa...

Hej Jeanette!
Det låter jättesnyggt:)
Vill oxå byta lite färger härhemma nu när hösten kommer.

Ha en fin eftermiddag,

Kram Jenny

BeYou sa...

Det hela började med att också jag ville ha lite mörkare höstfärger omkring mig och så började jag leta inspiration på nätet. Jag hittade då en hel massa vackra, roliga, inspirerande inredningsbloggar. Minst lika rolig läsning som mina vanliga inredningstidningar! När du nämnde "Chess" började en klocka ringa. Hmm,är inte det butiken där jag bor..? Men jag har bara tittat i skyltfönstret än! Hur som helst, att vi båda bor i Storvreta gjorde läsningen ännu roligare, kommer definitivt komma tillbaka till dig!

Kram P

jakt,skor,barn,inredning sa...

Åh va kul att du också börjat nedräkning till jul. Jag har smugit in en låda med tomtar som jag ska fota och göra nåt kul med. Maken anar oråd hi,hi. Nilla