onsdag 10 juni 2009

Jag ♥ Er

Hjärtram från Walther & co. Bild lånad från Tildas Mamma.

Tack snälla alla ni som lämnat såå gulliga, uppmuntrande o omtänksamma kommentarer!!
Fällde faktiskt en tår när jag satt o läste allt snällt ni skrivit!!
Största kramen till er alla!!!

Jag är överväldigad! Tänk vilka fina vänner man hittat här på bloggen.
O ni irl vänner som jag känner utan blogg! ♥

Det knäppa med att vara inrednings - junkie är att när jag var så trött igår att så fort jag satte mig ner så höll jag på att somna. Ja då kommer jag på nya ideér som att man kanske skulle måla lite där o greja lite där..
Ibland undrara man hur man fungerar.

Känner mig iallafall piggare idag efter att ha gjort ingenting o sovit mycket.
Men idag regnar det så det blir en mysdag inne. Funderar på att gå med barnen o hyra en film. Då blir det lugnt i huset!! :)

Är såå tacksam för alla er!!

Massor med kramar från Jeanette

13 kommentarer:

Signe 1 sa...

Vad skönt att du känner dig bättre och har hämtat lite ny kraft/energi!! Ha en fortsatt fin dag, trots dåligt väder (Iaf här hos oss) Kramelikram Sofia

Anonym sa...

Vill bara lämna en kram skulle maila dig men hittade inte din mail igår ;(
Kram Lisa

Anonym sa...

hej hopp !! Kul o skönt att Du är piggare idag.Jag tänker mycket på Dig,det ska Du veta !! Sommaren kan vara jobbig med önskningar o lite krav att man bör göra nåt "jättekul" med familjen, att BARA VARA är ett tips o råd som jag skulle ha behövt att få !!!!!! Tänk på det min vän. Kram på DIG. MLD

Makena sa...

Skönt att det känns lite bättre. Men ta det lugnt nu och fortsätt ta hand om dig!! Jag läser en bok som heter "Mitt liv i dina händer" av W. Stinissen. Den boken är alldeles underbar (även om jag inte förstår allt) och den andas Guds frid och jag blir alldeles lugn så fort jag öppnar den. Litet tips. Kram!!

Ingela sa...

Hej... nu äntligen hittade jag dig... fick leta lite men den som söker han finner... har läst lte och ser att det inte alltid är lätt... mmmm .. jag tror att jag vet hur det är , lite :)
Det kommer ny kraft och det kommer nadra dagar. Hämta kraft och liv hos livgivaren och goda vänner :))
kram Ingela

Anonym sa...

Hej vännen!
Skönt att du känner dig piggare!!
Jag ville bara informera om att jag fått nys om ett ställe där det finns flera sladdvindor i olika storlekar. Hör av dig om du är intresserad av en så kan vi ta oss en liten tur...
Var rädd om dig!
Kram Pernilla

In my house sa...

Vissst är linnet fint med en brun rygg.... Grrrrr,,, då gäller det att solen tittar tillbaka till oss... Grrrr =) köpt på Åhlens!!!!


Hoppas du får en bra dag!!!!! Jag har fullt upp, så jag ä dålig dålig på att kika omkring hos er goá... =(

Kraaaaam josse

VITA NYANSER sa...

Men du är ju för GOOOOO!

Hi,hi...du är som balsam för min själ, du ger så mycket glädje. Tack goa! Skönt att du är piggare. Vad underbart att du tänkte hyra en film, det passar ju helt utmärkt och barnen tycker ju jättemycket om det! Man kan inte göra så mycket mer i det här regnandet ....

Nu ska jag plocka lite här hemma och få lite ordning, kan vara skönt att få bort hinderbanan och kunna gå igenom huset = )!

STOR KRAM L-L

Anonym sa...

Hej Hoppas du mår bättre. Har läst din kommentarer från ditt förra inlägg. Alla skriver om mammor men barnen har väl också pappor. Låt dom ta mera ansvar och även barnen kan göra mkt mera än vad vi själva tror, ge mer ansvar. Varför är det alltid kvinnan/mamman som ska ta allt ansvar. Nej lämna över till andra. Sätt dig ned m familjen och gör ett schema på vad var o en kan bidra med. Ha nu en trevlig helg o mys i soffan med en bok. Resten fixar sig.

Lilla huset på prärien sa...

Hej gumman!! Ja ibland hamnar man i svackor så är det bara. Jag är så trött efter veckan som har gått, vet inte hur jag ska orka med helgen. Då är mannen borta på Vätternrundan *suck*. Men det går, det vet jag. Ska också muta med massor av godis *skrattar*. Mutor är alltid tillåtet tycker jag :)

Kram Jenny

chokladblomma sa...

Ja, ibland har regniga dagar sin charm! Man får liksom "lov" att sitta och kura och mysa inne!
Ta det lugnt nu och ha det bra!
Kram

Jenny sa...

Hej Jeanette!
Vad skönt att höra att du känner dig bättre:)

Hoppas du får en riktigt mysig helg söta du!

Kramis Jenny

VITA NYANSER sa...

Hoppas du börjar känna dig piggare. På så sätt är ju vädret perfekt just nu. Du kan vara inne och ta det lugnt med gott samvete. sen kunde man ju önska sol, men då ställs det ju lite krav att "göra" något. Så vi tröttisar får njuta av regn medans det är, för sen kör det ju igång...

Ha en toppenhelg!
Stor kram L-L