onsdag 17 juni 2009

Ut o njut

Ett träfat fick bli vitt. Perfekt för några chokladbitar ;)

Minns ni de rosa-guldiga fjärilarna? Visst blev de söta nu när de är vita?Biltemas vita sprayfärg kan göra en hel del underverk, eller hur? :)Lillkillens stol har nu äntligen blivit vit. Passar mycket bättre in i vårt kök nu.

Igår när när solen sken kunde jag äntligen stå o måla på gräsmattan.
Bra sätt att få lite bränna på ryggen ;)

Det blev en del sprayande. Snabbt o enkelt att få småsaker i en helt ny skepnad :)
Stolen målade jag inne någon dag innan. Men den blev jag riktigt nöjd med.
Lillkillen också!

Solen skiner idag med, så det blir ett snabb-inlägg o nu ska jag ut o njuta av vädret.

Kram Jeanette

3 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Jättefint!!! De där fjärilarna blev ju supersöta! Jättefina saker som fått färg på sig, tänk vad vitt är magiskt = ). Vad duktig du är som fixar! Stolen var ju oxå så fin, den måste varit lite bökig att måla, bra jobbat vännen!!!

Jag är solokvist hemma. Lill-moster som gick ut 9:an tog med tjejerna till mc donalds. Jag åkte till blomsteraffären och strosade och kom hem med två kassar fulla med fint...= )...behövs ju göras lite fint i stugan oxå.

Ska sätta på lite kaffe och bara njuta. Skulle behöva städa, det känns som det är grejer överallt, men min kopp kaffe får gå först, underas om det finns någon godbit någonstans i skåpen = )??

Kram L-L

Signe 1 sa...

Vad fiiint du har spraymålat, gudomligt!! Ja vit färg kan ju göra underverk på vilken sak som helst, me like a lot!:-) Ha en finfin kväll, Kramis Sofia

chokladblomma sa...

Vad fint det blev! Alltihop!

Vad effektiv du var på dina två timmar! Och till på köpet en joggingtur! Jag är imponerad. Det hade aaaldrig jag gjort...!

Ha det gott!
Kram